Redmessage

Mail Chat

Onze Mail Chat is voor iedereen die op zoek is naar een mogelijkheid om via e-mail berichten direct te communiceren (chatten) met zijn of haar gebruikers. Hierbij kunt u denken aan consulting via e-mail, dating via e-mail of erotiek via e-mail.

 

Wat is het?

De Mail Chat die wij aanbieden is een online programma waarmee u via onze website e-mail berichten kunt ontvangen en versturen. De 1-op1 Mail Chat kan gebruikt worden voor consulting, erotisch chatten, astrologie of andere soorten één-op-één e-mail diensten. Met deze Mail Chat kunt u tot wel 83 eurocent per gelezen e-mail bericht verdienen!

Direct aanmelden

Wat bieden wij?


Hoe werkt het?


Profielen website

Om uw chatprofielen extra te promoten is het ook mogelijk om een eigen profielenwebsite bij ons aan te vragen. Op deze profielenwebsite worden alleen uw eigen chatprofielen getoond. Zo kan u actief uw eigen chatdiensten promoten, door uw eigen website te promoten. Klanten kunnen dan zelf naar de meest geschikte chatpartner zoeken terwijl u er zeker van bent dat ze alsnog bij een van uw profielen eindigen. U kunt zelf het domeinnaam en de kleurstellingen van de profielen website bepalen. De kosten hiervoor zijn slechts € 50,00 (ex. btw) per jaar.

Vanuit deze profielen website is het mogelijk om uw chatdiensten te promoten. Voor een voorbeeld van een dergelijke website kunt u kijken op hotties.nl.
Nadat u zicht heeft geregistreerd kunt u heel simpel een profielen website bestellen via onze website!


Wat verdient u ermee?

Kiest u ervoor om uw eindgebruikers te laten betalen voor de e-mail berichten die zij lezen (c.q. u verstuurt), dan betalen de eindgebruikers daar € 0,90 tot € 1,30 per bericht voor. U ontvangt dan een vergoeding per E-mail bericht dat gelezen is (tot € 0,69 per mail-bericht). Hieronder vindt u een voorbeeld berekening.

Aantal berichten per maand dat is per dag Verdiensten p/m bij € 1,30 per mail
500 berichten 17 berichten € 350,00 (excl. btw)
1000 berichten 34 berichten € 700,00 (excl. btw)
2000 berichten 67 berichten € 1400,00 (excl. btw)
5000 berichten 167 berichten € 3500,00 (excl. btw)

Als particulier krijgt u exclusief btw uitbetaald. Wanneer u een bedrijf heeft betalen wij u de btw er ook bij uit.


Hoe meldt u zich aan?


Direct aanmelden