Redmessage

Help

Op deze pagina vindt u uitleg over de werking van onze website en diensten. Tevens vindt u hier een verzameling van de veel gestelde vragen. Mocht u ondanks deze pagina nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de systeemeisen om gebruik te maken van het systeem?

Onze website (webplatform) maakt gebruik van moderne technieken om het gebruik van onze diensten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Helaas heeft dit als gevolg dat onze website niet in alle browsers even goed werkt. Wij hebben onze website uitvoerig getest en werkt met de volgende browsers zonder problemen:


Waarom hebben jullie al mijn persoonlijke gegevens nodig?

Wij vragen bij registratie van u gegevens die wij nodig hebben om te weten wie van onze diensten gebruik maken en om u te kunnen uitbetalen. Voor andere doeleinden worden uw gegevens niet gebruikt.

Wanneer worden mijn opgebouwde verdiensten uitbetaald?

Wij betalen uw verdiensten aan het einde van de maand uit, met inachtneming van een maand vertraging én als uw opgebouwde verdiensten hoger zijn dan 25 euro (excl. BTW). Stel dat u in januari meer dan 25 euro heeft verdiend dan betalen wij uw verdiensten in de eerste week van maart uit, uw verdiensten van februari zullen wij uitbetalen in de eerste week van april, etc. Wij hebben de termijnen in een overzichtelijke tabel gezet:

Meer dan € 25 verdiend in Uitbetaalmoment
Januari Eerste week van maart
Februari Eerste week van april
Maart Eerste week van mei
April Eerste week van juni
Mei Eerste week van juli
Juni Eerste week van augustus
Juli Eerste week van september
Augustus Eerste week van oktober
September Eerste week van november
Oktober Eerste week van december
November Eerste week van januari
December Eerste week van februari

Hoe werkt het uitbetalen?

Aan het begin van elke nieuwe maand gaan wij uw verdiensten uitbetalen van één maand geleden (in maart betalen wij de verdiensten uit van januari). Mits de verdiensten van die maand (of de alle nog niet uitbetaalde verdiensten samen) meer dan 25 euro (excl. BTW) zijn.

Als blijkt dat u in aanmerking komt voor uitbetaling dan sturen wij u een creditfactuur (cq. creditnota of negatief factuur) met daarop uw verdiensten. Als u zich bij Redmessage heeft aangemeld als bedrijf, krijgt u uw verdiensten incl. BTW uitbetaald. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het afdragen van de BTW. Als u zich als particulier heeft aangemeld, krijgt u uw verdiensten excl. BTW uitbetaald.

Dit is niet de volledige help
Als u bent ingelogd vindt u hier aanvullende informatie met betrekking tot het gebruik van uw account.